A team of dedicated experts and engineers

Wie wij zijn

img

The Bohm Energy story

Maak kennis met onze deskundige experts en gepassioneerde installateurs

Spreek een medewerker

Welkom bij Bohm Energy, waar onze expertise in de energiesector en onze toewijding aan klimaatverandering sinds 2018 de weg wijzen.
Onze roots liggen in de zonne-energie, waar onze unieke inzichten en kennis vorm kregen. Deze ervaringen zijn cruciaal geweest in het vormgeven van onze visie op duurzame energie.

Wij zien ons jonge en dynamische team als een essentieel onderdeel van onze strategie en visie op de veranderende energiemarkt. Zij innoveren elke dag met ons mee, om zo altijd de beste producten en diensten te kunnen bieden aan onze klanten.

Bohm Energy: waar duurzaamheid, expertise en innovatie samenkomen voor een betere toekomst

Bereken nu jouw besparing

Het maximale uit je zonnepanelen systeem halen? Bereken nu jouw aanbod en zet de eerste stap naar een duurzamere en kosteneffectieve energieoplossing!

Bereken

Of bel onderstaand nummer voor meer informatie

(+31) 85-7606981
img

Plug into tomorrow

hands

Onze missie

Onze missie is het bijdragen aan een betere en duurzamere toekomst. Wij zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige producten, ondersteund door een uitstekende service. Samen kunnen wij met onze producten een duurzamere toekomst realiseren.

Waarom Bohm Energy

Wij staan voor duurzame en hoogwaardige producten, met een nog betere service. Samen werken we naar een betere toekomst.

Spreek een adviseur

Let’s talk savings

Vraag je offerte aan voor energiebesparing met onze LFD-batterijtechnologie (LiFeP04) voor thuisbatterijen en krijg controle over je energieverbruik

Vraag offerte aan

picture