Bohm Energy thuisbatterij: de sleutel tot altijd duurzame en voordelige energie

Ontdek

img
img

Het middelpunt van jouw duurzame huishouden.

Bij Bohm Energy slaan we niet alleen energie op, maar doen we het slim. Als een intelligent & backup-geschikt energiesysteem, kan onze thuisbatterij in elk bestaand PV-systeem op de markt geïntegreerd worden. Word direct onafhankelijk van energiemaatschappijen en bescherm jezelf tegen toekomstige stijgingen van energieprijzen.

Zonnepanelen thuisbatterij thuisaccu BohmEnergy Bohm Energy Dynamische Energie 
Stroom Besparen KSTAR Enphase
Duurzame Energie

Energy storage

KSTAR BluE-PACK 5.1

Het beste thuisbatterij systeem momenteel op de markt
- 10.000 laadcycli
- Dynamische aansturing

Capaciteit

5.1 - 40.8kWh

Laad/Ontlaad

4.0kW

warranty

Garantie

10 Jaar

Zonnepanelen thuisbatterij thuisaccu BohmEnergy Bohm Energy Dynamische Energie 
Stroom Besparen KSTAR Enphase
Duurzame Energie

Energy storage

Enphase Encharge

De thuisbatterij van Enphase. Deze sluit naadloos aan in het ecosysteem
- 4000 laadcycli
- Plaatsing buiten mogelijk

Capaciteit

3.5 - 10.5kWh

Laad/Ontlaad

3.5kW

warranty

Garantie

15 Jaar

Zonnepanelen thuisbatterij thuisaccu BohmEnergy Bohm Energy Dynamische Energie 
Stroom Besparen KSTAR Enphase
Duurzame Energie

Energy storage

KSTAR Outdoor All-in-one

Grote batterij bedoeld als zakelijke oplossing of als buurtbatterij.
Neem contact met ons op voor meer informatie

Capaciteit

102.4kWh

Omvormer

50kW

warranty

Garantie

5 Jaar

arrow
arrow

De belangrijkste voordelen

icon

Een lagere energierekening

Gebruik altijd de meest voordelige stroom. Of dit nu van jouw eigen zonnepanelen af komt, of van het net, je bent altijd zeker van de laagste prijs.

benefit

Groene stroom

Sla uw zonne-energie op en gebruik het wanneer u het nodig heeft. Op deze manier kunt u 100% van uw zonne-energie gebruiken, en de volgende stap zetten om volledig klimaat neutraal te leven.

benefit

10 jaar en 10.000 laadcycli garantie

De Bohm Energy thuisbatterij is de enige batterij in Nederland met een garantie op 10.000 laadcycli.*

info

*Wat is een laadcyclus?

In 2024 gaat het prijs plafond eraf. Verzeker je nu van het laagste tarief.

Energieprijzen blijven stijgen. Het is tijd om je energieonafhankelijkheid in eigen hand te nemen.

Bescherm jezelf tegen de prijsstijgingen

Genereer, verbruik en sla jouw eigen energie op

Sluit je aan bij de gemeenschap voor een groenere wereld.

(+31)85-7606981

All-in-One thuisbatterij van Bohm Energy

Ontdek hieronder in een paar stappen waarom jij een thuisbatterij met dynamische energie nodig hebt.

0

1

Snelle installatie

Onze batterijen installeren we binnen twee weken. Hierdoor geniet jij snel van de financiële voordelen. Naast de snelle levering is de installatie doorgaans binnen twee uur geregeld.

0

2

Werkt met alle pv-systemen

Onze thuisbatterij kan op elk pv-systeem worden aangesloten. Hierdoor hoeven we geen omvormers te vervangen en weg te gooien. Beter voor het milieu en de portemonnee.

0

3

Aansturing

Wij leveren onze thuisbatterijen met een gestroomlijnde app. De monteur zorgt ervoor dat voor zijn vertrek alles is ingesteld en je na de installatie direct kan zien wat je vandaag al verdiend hebt!

0

4

Stapel & uitbreidbaar

Verbruik je momenteel nog niet te veel stroom en verwacht je in de toekomst een verandering. Ons systeem is uitbreidbaar. We kunnen telkens een batterijtje opstapelen als dat nodig is. Zo groeit jouw systeem met je mee. Levenslang.

0

5

Compact formaat

Door het formaat van ons systeem (0.54m x 0.59m x 0.24m) is deze plaatsbaar op bijna elke plek. Denk aan een zolder, een garage of prominent in de woonkamer.

0

6

Installatie door erkende installateur

Onze thuisbatterijen worden geïnstalleerd door erkende installateurs. Kwaliteit staat namelijk bij ons op 1! Wanneer je kiest voor Bohm Energy zit de installatie en service in de prijs berekend. Dat betekent dat je nooit achteraf voor onverwachte kosten komt te staan.

Bereken nu je besparing

Laat de volle kracht van uw zonnepanelen niet aan u voorbijgaan! Bereken nu uw aanbod en zet de eerste stap naar een duurzame en kosteneffectieve energieoplossing.

Bereken

Kom je er niet uit? Wij staan voor jullie klaar

(+31)85-7606981
img

Het BohmEnergy verhaal

Details compatibiliteit

De batterij van KSTAR

Makelijk integreerbaar

Deze compatibiliteit zorgt ervoor dat, of u nu een 1- of 3-fasen meterkast in huis heeft, de Blue-Pack 5.1 batterij naadloos integreert in uw opstelling en ongeacht uw elektrische systeem altijd stroom en efficiëntie levert.

Smart Home compatible

Ondersteunend voor Open API, biedt deze batterij spannende mogelijkheden voor degenen die goed thuis zijn in smart home-systemen. Dit betekent dat u de vrijheid heeft om te verkennen, te experimenteren en zelfs de batterij te integreren met uw bestaande smart home-structuur.

Spreek een adviseur

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen over Bohm Energy en onze duurzame energieoplossingen? Wij hebben de antwoorden. Bekijk de meest gestelde vragen en ontdek hoe onze producten het energieverbruik van jouw huis kunnen optimaliseren

Als je niet vindt wat je zoekt, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons deskundige team voor persoonlijke hulp

(+31)85-7606981info@bohmenergy.nl
Hoe installeer ik de batterij

Installatie is onderdeel van onze service. We geven prioriteit aan de veiligheid en kwaliteit van onze producten. Daarom zorgen we ervoor dat alle installaties en programmeringen worden uitgevoerd door gekwalificeerde monteurs. Ons team heeft de juiste expertise en certificeringen om de thuisbatterij veilig aan te sluiten.

Kan ik meerdere thuisbatterijen aansluiten?

Ja, het is mogelijk om meerdere thuisbatterijen aan te sluiten. Dit kan tot 8 batterijen, met een totale opslagcapaciteit van 40,8 kWh.

Ik heb geen zonnepanelen, kan ik ook besparen?

Ook zonder zonnepanelen kan je besparen met een thuisbatterij. De batterij zal door middel van een dynamisch energiecontract opladen wanneer de prijzen laag zijn. Vaak zijn de prijzen laag wanneer mensen die wel zonnepanelen hebben, terugleveren aan het stroomnet. Hierdoor kan je toch mee profiteren, ook als je dus geen zonnepanelen hebt.

Is een thuisbatterij veilig?

LFP-batterijen behoren tot de veiligste soort lithium-ion batterijen, met een laag risico op oververhitting en brand. Deze batterijen zijn minder gevoelig voor thermische ontsporing en geven geen zuurstof vrij als ze vlam vatten, waardoor ze veiliger zijn dan andere lithium-ion batterijen.

img
img

Schaalbaarheid van het product

De BluE-Pack 5.1 batterij biedt een modulair ontwerp, waardoor u de mogelijkheden ervan kunt uitbreiden om aan uw veranderende energiebehoeften te voldoen. Deze aanpasbaarheid zorgt ervoor dat uw energieoplossing meegroeit met uw behoeften, zonder dat een volledige vervanging nodig is.

Let’s talk savings

Vraag je offerte aan voor energiebesparing met onze LFP-batterijtechnologie (LiFeP04) voor thuisbatterijen en krijg controle over je energieverbruik

Vraag offerte aan

picture