Hoe verloopt de installatie van een thuisbatterij?

Loreno Boom

Mar 8, 2024

3

min read

facebooklinkedin

Inleiding:

Bij Bohm Energy zijn we gepassioneerd over het toegankelijk maken van duurzame energieoplossingen. Met onze diepgaande expertise in thuisbatterij installaties, zorgen we ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw investering in een thuisbatterij. Dit artikel neemt u mee door het hele proces van installatie, ondersteund door onze jarenlange ervaring in duurzame technologieën.

De Installatie Stap voor Stap:

Inventarisatie:

  • Bij Bohm Energy begrijpen we dat elke woning uniek is. Daarom starten we het proces van de thuisbatterij installatie met een inventarisatie van uw woning, meterkast en energieverbruik. Ons team neemt contact met u op om een duidelijk beeld te krijgen van uw specifieke behoeften en omstandigheden. Na aanleiding van dit gesprek kunnen wij een passende oplossing bieden voor uw situatie en brengen dit uit door middel van een informatieve offerte.

Voorbereiding:

  • De voorbereiding voor de installatie van uw thuisbatterij is een cruciale stap. Bohm Energy zorgt voor alle benodigde materialen en bereidt alles voor, zodat de installatie vlekkeloos en efficiënt verloopt.

De Installatie:

  • De daadwerkelijke installatie van de thuisbatterij wordt uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs. Bij Bohm Energy staan we garant voor een gestroomlijnde en probleemloze installatie, waarbij we pas vertrekken als alles perfect functioneert. Door onze goede voorbereiding kunnen wij de installatie al in een paar uur voltooien zodat jij snel van ons product kan genieten.

Nazorg:

  • Onze service gaat verder dan alleen de installatie. Bij Bohm Energy bieden we uitgebreide nazorg en monitoring voor uw thuisbatterij, zodat u verzekerd bent van continue ondersteuning en onderhoud.

Locatie van het Systeem:

Waar uw thuisbatterij ook geïnstalleerd moet worden, Bohm Energy vindt een passende oplossing. Of het nu in de schuur is of onder een overkapping, we zorgen dat uw thuisbatterij perfect geïntegreerd wordt in uw woning.

Meer Informatie:

Heeft u vragen over de thuisbatterij of de installatie ervan? Neem gerust contact op met Bohm Energy. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij elke stap naar een duurzamere toekomst.

Loreno Boom

Mar 8, 2024

3

min read

facebooklinkedin